logo
  burreli

     

Fjala e Mirëseardhjes
 

kryetarja_small
Adelina FARRICI
Kryetare e Bashkisë Burrel
Unë kryetarja e Bashkisë ndjehem e vlerësuar dhe e privilegjuar për besimin e dhënë nga ana juaj. Ky besim shton përgjegjësinë dhe obligimin tim për t’i shërbyer qytetit dhe bashkëqytetarëve të mi.

Qëndroni në kontakt
 

 

Çështje të tjera me interes
 

Nenshkruhet kontrata per projektin "Ngritja e sherbimeve sociale, shendetesore, ndertimi dhe pershtatja e hapesirave te banimit per komunitetin egjiptian, rom dhe familjeve te margjinalizuara ne Qytetin e Burrelit".
Me mbeshtetjen e Fondit te Zhvillimit te Rajoneve ka filluar rikonstruksioni i kendit te lojrave.
U zhvillua sot në Burrel Konferenca e përbashkët për shtyp mes Genuine Effect, Bashkisë Burrel, Federatës Shqiptare të Ping Pongut dhe “Active Disabled People Albania” në të cilën zyrtarisht u lançua Turneu ndërkombëtar “Burreli International Table Tennis 2014” (Turneu Nderkombetar I Ping Pongut – Burrel) I cili sivjet i kushtohet Miqësisë. BITT 2014 ketë vit vjen edhe me Turneun “BITT 2014 Active Disabled People”, i cili sjell sëbashku sportistët me aftësi të kufizuara.
Dokumenti që po ju prezantojmë përbën Strategjinë e Zhvillimit të Qëndrueshëm të bashkisë sonë për 18 vitet e ardhshme.

Lidhje të Shpejta

Mbeshtetur

    Kjo faqe është financuar nga Zyra e Bashkëpunimit Zvicerian në Shqipëri (A-SCO) dhe Qendra për Bashkëpunim dhe Zhvillim Rajonal nëpërmjet Projektit "Pjesëmarrja qytetare, barazia gjinore dhe qeverisja lokale". swiss rcdc

Bashkia

Shërbimet

Kërkesa
Ankesa
Pjesëmarrja elektronike
In massa tellus
Convallis vel purus

Adresa

Adresa: Sheshi "AHMET ZOGU" BURREL,
Web: www.bashkiaburrel.gov.al
Tel/fax: 00355217 2 2421;
E-mail: bashkiaburrel@gmail.com
© Copyright Bashkia Burrel 2014. Të gjitha të drejtat e rezervuara.